Close

Theaterzalen door de jaren heen

Een theaterzaal of schouwburg is al jaren een begrip binnen ieder dorp, stad of land. In Nederland beschikt bijna iedere gemeente over een theater, sommige stammen uit de 19e eeuw terwijl anderen vrij nieuw zijn. In dit artikel gaan wij het hebben over theaterzalen door de jaren heen.

Theater

De geschiedenis van de schouwburg

In Nederland wordt eigenlijk voornamelijk het woord schouwburg gebruikt. Dit woord is bedacht door Jacob van Campen, bouwer van de eerste schouwburg in Nederland in 1637 in Amsterdam (Keizersgracht). Tegenwoordig wordt het woord nog steeds gebruikt en door iedereen begrepen.

Nederland kent behoorlijk wat theaterzalen. De oudste die nog steeds in gebruik is de Leidse Schouwbrug in Nederland. Naast gewone theaterzalen onderscheiden we ook nog het amfitheater, openluchttheater en het romeins theater. Daar zullen we het later op onze website nog over gaan hebben.

Waarom een theater?

Een theaterzaal is een zaal dat door middel van technische en logistieke voorzieningen gebruikt kan worden voor het vertonen, bijwonen, optreden en andere soorten voorstellingen. Dagelijks worden er nog optredens gegeven in theaterzalen door bijvoorbeeld cabaretiers, artiesten, drama en noem maar op. Het kan ontzettend leuk zijn om een show bij te wonen, en wij kunnen ook absoluut aanraden dit eens te doen.

Een ticket voor het bijwonen van een show in een theaterzaal kan behoorlijk prijzig zijn. Maar vaak is het absoluut de moeite waard, want je krijgt er namelijk een ontspannend avondje voor terug en dat is toch wel lekker wanneer je een week hard gewerkt hebt. Daarnaast is het vaak ook een hele ervaring om iemand live te zien in plaats van op je beeldscherm. Als je iemand live ziet, zie je pas echt hoe goed iemand in het echt is – en dat kan een hele ervaring zijn.…

Advocaat voor ondernemingsrechten als Theater eigenaar

Er zijn in Nederland veel theaterbezoekers. Deze theaterbezoekers hebben ook een goed georganiseerde theater nodig. Hiervoor zijn theater eigenaren verantwoordelijk. Zij moeten namelijk ervoor zorgen dat alle gasten een goede plek hebben in het theater en optimaal kunnen genieten van de theater activiteiten. Dit doet de theater eigenaar met een team dat goed aangestuurd moet worden. De theater activiteiten moeten bovendien ook ontstaan door de optredens van andere organisaties. Als theater eigenaar moet je ervoor zorgen dat er goede artiesten in het theater komen voor een groot publiek. Deze performances worden gepromoot door de artiesten zelf, maar ook door het theater. Hiervoor is de marketing manager van het theater of de eigenaar zelf voor verantwoordelijk.

Als eigenaar van een theater loop je soms ook tegen juridische conflicten. Indien je hier niet goed verzekerd bent maak je onverwachts veel kosten. Om dit te voorkomen kun je een verzekering afsluiten. Denk hierbij aan een rechtsbijstandsverzekering en een aansprakelijkheidsverzekering. Voor deze verzekeringen betaal je gemiddeld 50 euro premie per maand. Hiermee kun je ook de kosten van een advocaat dekken. Bij sommige verzekeringen mag je zelf kiezen welke advocaat je wilt nemen. De beste advocaten in Almere tref je op de website: advocaat-almere.com. Deze advocaten zijn gespecialiseerd in ondernemingsrecht waarbij ze u goed kunnen ondersteunen. Echter moet je proberen voorkomen om tegen juridische conflicten te lopen. Dit doe je door rechtvaardig te handelen in elke situatie.

Er zijn dus veel verantwoordelijkheden en richtlijnen waaraan je jezelf moet houden als theater eigenaar. Indien u interesse heeft om een theater te openen kunt u contact met ons opnemen voor meer informatie.…

Leuke workshops in Breda

Het verbaast mij hoe een woord als ‘workshop’ haar weg gevonden heeft naar de Nederlandse woordenboeken.

Zelfs in het Engels is het een beetje een onduidelijke term. Gaat het over de werkplaats en winkel van bijvoorbeeld een meubelmaker, of toch om een weekeinde waarin allerlei nieuwe werkwijzen, regels of gewoontes aangeleerd worden?

Nee, eigenlijk is de term in de oorspronkelijke taal heel duidelijk. Het is een korte en meestal heel gerichte cursus met een duidelijk omschreven doel. Het gaat dan meestal niet om een onderdeel van een academische studie, maar er worden in workshops meestal wat meer praktische zaken onderwezen.

Er worden drie verschillende beschrijvingen gegeven, in Engelse woordenboeken, hier vertaald in het Nederlands.
De eerste omschrijving spreekt van een kamer of andere niet al te grote ruimte waarin een product gefabriceerd wordt. Een werkplaats met winkel dus.
De tweede omschrijving is die van de workshop in Breda waar we voor naar een conferentiehotel moeten. Een korte en vooral intensieve cursus of opleiding voor een kleinere groep mensen, met de nadruk op interactie en het oplossen van problemen.
Ook de derde omschrijving is een leermoment; een academische conferentie wordt ook al een workshop genoemd.

Wanneer u door uw werkgever uitgenodigd wordt om deel te nemen aan een workshop, verwacht dan niet dat u het hele weekeinde kunt blijven zitten, met een kopje koffie voor u op een grote tafel. Er wordt van alle deelnemers verwacht dat ze actief deelnemen aan de workshop, ook wanneer het om een academische conferentie gaat. Bereidt dus alvast een bijdrage voor op het gebied van uw eigen specialisme.

De lengte van uw bijdrage hangt af van het aantal deelnemers en de duur van de workshop. Een weekend-workshop bestaat meestal uit vier werkbijeenkomsten, ook wel sessies genoemd, van drie of vier uur. Dat zijn dus achtten uren waarin aandacht besteedt wordt aan training of opleiding. Bij twintig deelnemers kan uw bijdragen iets minder als een uur duren, aangenomen dat alle deelnemers een bijdrage moeten leveren.

In de meeste gevallen zullen bepaalde deelnemers gevraagd worden een werkstuk voor te bereiden en te presenteren. In dat geval zullen de sprekers duidelijk in de uitnodiging genoemd worden. Dit is het geval wanneer de workshop een onderdeel is van een serie of wanneer er een heel bepaald en strak omschreven onderwerp behandelt wordt.

Bij academische workshop, die in de meeste gevallen langer duren dan een weekeinde, wordt meestal een nieuwe theorie, een uitvinding of de oplossing van een probleem gepresenteerd aan de betrokken academische gemeenschap. De hoofdpersoon van een academische workshop verdedigt zijn theorie, vinding of oplossing dus als het ware tegenover zijn confraters.

Het meeste werk wordt dan gedaan door de presentator of presentatoren. Die willen weten wat hun collega’s denken over de vraagstelling. Er kan ook sprake zijn van een zoektocht naar producenten of fabrikanten, die een nieuw product, een medicijn bijvoorbeeld moeten gaan maken en op de markt brengen.

Wordt u uitgenodigd om deel te nemen aan een workshop, lees dan vooral de uitnodiging en de bijbehorende documenten goed en grondig. Daarin staat alle informatie die u nodig hebt. Zorg voor een goede voorbereiding en laat u niet verrassen.
Een workshop is een serieuze aangelegenheid die de nodige aandacht verdient, geen modern, Engels woordje dat te vaak gebruikt wordt.…

Wat is mouwlengte 7?

Bij lange mannen met extra lange armen komt het nogal eens voor dat de mouwen tekort zijn. Het is erg vervelend als je kleding draagt die te kort is. Herkenbaar is vast en zeker de te weinig lengte in de rug of de te korte broekspijpen en/of ook de mouwen. De oplossing voor de mouwen is Mouwlengte7. Mouwlengte7.com geeft je volop advies hierin. Zij verkopen overhemden met een extra lange mouw. Daarnaast is het overhemd ook langer aan de onderkant dan de standaard overhemden bij andere leveranciers. Bij het dragen van deze overhemden met Mouwlengte7 blijven deze mooi in de broek zitten. Wil je een trui over je overhemd dragen dan kun je de mouw van deze overhemden ook nog zien. Neem gerust een kijkje op Mouwlengte7.com.

Het meten van de mouwlengte

Laat degene van wie je de mouwlengte gaat meten stil staan met de armen losjes langs het lichaam. Hou de armen lichtjes gebogen, met de vingers in de zakken gestoken. Leg het meetlint erop. Begin in het midden van de bovenrug, net onder de plooi van de nek. Neem eerst de maat op. Meet van het midden van de bovenrug tot aan de naad van de schouder van het overhemd. Schrijf dit op, je hebt het later nodig. Neem de tweede maat op. Meet de lengte vanaf de naad op de schouder tot aan de onderkant van de pols. Meet met het meetlint tot aan het bot van de pols. Stop niet eerder, want dan worden de mouwen te kort. Tel deze twee waarden bij elkaar op om je mouwlengte te bepalen. De waarde zou moeten liggen tussen de 81 en 94 cm.

Verschillende soorten manchetten

Eén van de zaken die je zeker vergelijkt als je een overhemd gaat kopen zijn de verschillende soorten manchetten. Die manchetten zijn de details die een mannenoverhemd uniek maken. De meeste overhemden hebben klassieke manchetten met twee knoopjes die je zelf kan verstellen, afhankelijk van hoeveel speling je rond de polsen wilt. Er bestaan echter nog verschillende andere soorten manchetten. Het type manchet wordt gewoonlijk bepaald door z’n vorm.…

Negatieve gevolgen van slapen met een slechte matras

Een goede nachtrust is ontzettend belangrijk voor ons lichaam. Tijdens het slapen komen we lichamelijk en geestelijk tot rust om weer goed wakker te zijn voor de volgende dag. De kwaliteit van onze slaap wordt vaak bepaald door het hebben van een goede matras. Met een goede nachtrust zijn we weer klaar voor de volgende werkdag en voorkomen we bovendien rugklachten en andere problemen. Op deze pagina lees je meer tips wanneer je toe bent aan een nieuwe matras.

Wanneer moet ik mijn matras vervangen?

Door de matrassenindustrie wordt er vaak geadviseerd om een matras na circa 5 tot 10 jaar te vervangen. Echter is dit lang niet altijd het geval. Er zijn daarom verschillende tips die je in het achterhoofd kan houden om te bepalen wanneer je een matras het beste kunt vervangen. Hieronder zetten we een aantal redenen op een rij.

 • Wordt je regelmatig wakker met pijn en klachten in de rug of andere ledematen? Dan kan dat worden veroorzaakt door een slechte matras. Indien dit het geval is dan is het belangrijk om de matras snel te laten vervangen. Op de lange termijn kan dit vervelende gevolgen opleveren voor je lichaam.
 • Wanneer je je in de avond fitter voelt dan in de ochtend.
 • Slaap je erg onrustig en loop je veel te draaien in je slaap? Dan is dit een teken dat je op een slechte matras ligt.
 • Indien je regelmatig wakker wordt met slapende armen en benen is dit een teken van een slechte matras.
 • Heb je een matras al langer dan 5 jaar en ontstaat er een kuil in de matras, terwijl je op dat moment niet op de matras ligt? Dan is dit ook een teken dat de matras verouderd is en aan vervanging toe is.

Een goede matras kopen

Zorg ervoor dat je iedere ochtend uitgerust wakker wordt door te kiezen voor een goede matras. Bij een beddenwinkel kun je een slaapspecialist om adviezen vragen voor een matras die het beste bij jouw slaaphouding past. Wil je meer tips voor een goede nachtrust? Lees dan deze blog met slaaptips.…

Is een overhemd wenselijk?

Smaken verschillen, daar hoeven we niet om te twisten. Vind jij het mooi als jouw man, vriend of date een overhemd draagt tijdens een avondje uit met jou? Natuurlijk zal je dan denken, tja dat ligt aan het soort overhemd, de kleur en het model. Ook zal je nu denken, ligt eraan waar we heen gaan, toch? Nou ik kan enkele activiteiten bedenken waarbij een overhemd niet geschikt is, bijvoorbeeld tijdens een saunabezoek of sportactiviteit. Maar bij alle andere activiteiten vind ik een overhemd een zeer geschikt kledingstuk!

Overhemden in alle soorten en kleuren

Vandaag de dag zijn er niet alleen maar witte of lichtblauwe overhemden op de markt. De overhemdenmarkt wordt overspoeld met leuke kleuren zoals roze, paars of rood. Ook zijn de overhemden met printjes en motieven tegenwoordig erg hip. Deze geven een leuk speels effect. Of je nou uit eten gaat in een sterrenrestaurant of lekker naar een stamkroeg gaat om een biertje te drinken, er is voor iedere gelegenheid wel een overhemd te verkrijgen!

Merk en pasvorm van een overhemd

Het mooie van overhemden is dat er voor iedere lichaamsbouw een perfect overhemd is! Dit komt omdat overhemden in verschillende pasvormen te verkrijgen zijn. Je kunt denken aan pasvormen zoals Slim Fit (getailleerd, voor een slanke pasvorm) en Regular Fit (normale pasvorm). Daarnaast heeft ieder merk overhemd ook zijn eigen details, kleuren, stiksels, boorden en knopen. Het merk Olymp is één van de grootste overhemdmerken die er bestaat. Olymp overhemden staan voor kwaliteit en hebben een modieuze uitstraling. Er is een Olymp shirt voor iedere gelegenheid verkrijgbaar.

Mannen in een modieus overhemd zijn aantrekkelijk

Ik denk dat als je als man goed voor de dag wilt komen, je het beste een mooi overhemd kunt aantrekken met een juiste pasvorm. Denk jij daar inmiddels ook zo over?…

Student, zoek jij ook hulp als je het even niet meer weet?

Hang zelf de slingers op!

Een spannende, nieuwe fase in je leven: student zijn. Eindelijk een studie die jij leuk vindt, wonen in een nog te ontdekken stad en nieuwe vrienden maken. Vooral het eerste jaar komt er veel op je af. Het is niet altijd leuk. De druk om te presteren ligt hoog door het bindend studieadvies en afschaffing van de basisbeurs. Vertraging of uitval wil niemand. Jij als student niet, maar de hogeschool of universiteit ook niet. Wist je dat je bij studie- of persoonlijke problemen hulp kunt zoeken bij een studentenpsycholoog? Als je het even niet meer weet kun je bij hen terecht.

 

Zoek hulp bij een psycholoog

Het aantal studenten dat hulp zoekt bij studentenpsychologen is gestegen. Zij kunnen soms de vraag niet aan. Dit blijkt uit onderzoek van het Interstedelijk Studenten Overleg en het Nederlands Instituut van Psychologen. Meer studenten zoeken sneller hulp. Dit kan komen door:

 • Bindend studieadvies
 • Afschaffen basisbeurs
 • Verdringing op de arbeidsmarkt
 • Keuzestress
 • Hoge prestatiedruk

Misschien voel jij dat ook wel. Onderwerpen als faalangst, prestatiedruk en keuzestress zijn steeds minder taboe onder studenten. Een studentenpsycholoog helpt jou bij concrete problemen die je hebt met bijvoorbeeld je studie of als je last hebt van faalangst. Is je probleem complexer? En wil je geen maanden wachten op je eerste intakegesprek? Neem dan contact op met een psycholoog bij jouw in de buurt. Bij sommige hogescholen en universiteiten is het aantal studentenpsychologen nu schaars.

 

Wat een psycholoog voor je kan betekenen

Last van depressieve gevoelens, stress of faalangst? Een psycholoog kan je helpen met je psychische problemen en klachten. Vaak kun je meteen een afspraak maken. Je hebt dus niet altijd een verwijzing van de huisarts nodig. Binnen 1 of 2 weken kun je terecht. Tijdens het intakegesprek maak je kennis met de psycholoog en dan merk je meteen of er een klik is. Als je verder wilt gaan met behandelingen dan volg je gemiddeld 5 tot 8 sessies om het gewenste resultaat te bereiken.

 

Meer informatie nodig?

Voel je steeds meer druk? Is het bindend studieadvies, afschaffen van de basisbeurs of iets anders van invloed op het studeren? Zoek dan hulp. Dit kan bij een studentenpsycholoog. Of maak een afspraak bij een psycholoog bij jouw in de buurt. Ga op zoek naar een expert op het gebied van psychische problemen en klachten bij jongeren en volwassenen. Op de website van een psycholoog in Leeuwarden kun je meer informatie vinden over wat een psycholoog voor jou kan betekenen.…

Ons drinkwater is niet slecht, maar het kan beter

Gedemineraliseerd water voor minder milieubelasting

Gedemineraliseerd water is vaak gebruikt als de afkorting demiwater. Het drinkwater in Nederland is van prima kwaliteit. We hebben goede zuiveringsinstallaties en de overheid voert nauwgezet controles uit. Toch komen er regelmatig publicaties, waaruit blijkt dat er toch nadelige effecten zijn aan het gebruik van ons drinkwater. Zo is in veel gebieden in Nederland de hoeveelheid kalk in water nog aanzienlijk. Dit leidt er met name toe dat in apparaten de hoeveelheid kalk snel zorgt voor verstoppingen. De apparaten moeten vervolgens ontkalkt worden met chemische middelen. Dat zorgt voor extra milieubelasting. Door het gebruik van demiwater kan dit voorkomen worden. Apparaten hoeven dan niet meer te worden ontkalkt.

Demiwater voor een betere gezondheid

Voor iedereen die bewust bezig is met een gezonde levensstijl kan het geen kwaad om eens te bekijken welke potentieel schadelijke stoffen er nog in het drinkwater zijn opgenomen. Deze hoeveelheden zullen nooit voor mensen met een goede gezondheid schadelijk zijn. Daarvoor zijn de hoeveelheden te gering. Voor mensen met een verminderde weerstand of zwakke gezondheid kan het gebruik van demiwater gunstig zijn. Het is vaak net even dat stukje extra waterkwaliteit die voorkomt dat er gezondheidsproblemen ontstaan. Bij twijfel over gezondheidsrisico’s kan het natuurlijk nooit kwaad om te kiezen voor het gebruik van gedemineraliseerd water.

De voordelen van het gebruik van demiwater

Het gebruik van demiwater kent uitsluitend voordelen. Misschien gebruik u al demiwater. Is dat nog niet het geval? Hierbij 5 reden om ook te kiezen voor demiwater:

 • U gebruikt het meest zuivere water
 • U vermijdt het gebruik van potentieel schadelijke stoffen in drinkwater
 • Vrijwel geen zouten in het demiwater
 • Apparatuur gaat langer mee, doordat ontkalken niet nodig is
 • Accu’s gaan langer mee, omdat deze niet beschadigen door normaal water

Misschien denkt u nu dat de besparingen door duurzaamheid minimaal zijn. In de praktijk worden echter veel apparaten weggegooid, omdat de gebruiker niet op tijd heeft ontkalkt. Uiteindelijk is een apparaat dan zo beschadigd dat er geen gebruik meer van kan worden gemaakt. Recyclen is dan nog de enige optie. Recyclen klinkt mooi, maar in werkelijkheid is het toch iedere keer een milieubelasting. Door het gebruik van demiwater kunnen we collectief zorgen voor een vermindering van milieubelasting door weggegooide apparaten. Bij accu’s is dat nog nadrukkelijker het geval. Accu’s zijn namelijk een van de zwaarst milieubelastende producten die u maar kunt bedenken.

De marktleider in demiwater

Voor de beste kwaliteit en betrouwbaarheid van demiwater doet u natuurlijk een beroep op een gerenommeerd bedrijf. U wilt immers veilig, schoon en voordelig gedemineraliseerd water? http://www.aquatecheurope.nl/ is de website van Aqua Tech Europe. Dit is de marktleider op het gebied van demiwater.…

T-Shirts

T-shirts zijn er in verschrikkelijk veel soorten en maten. De oudere generatie draagt T-shirts vaak alleen binnenshuis of om te sporten. Maar de trend bij de jongere generatie gaat door wat betreft het dragen van T-shirts voor alle gelegenheden. Zeker tijdens de zomer is het T-shirt het meest gedragen kledingstuk bij de jongere mannen. Dan hebben we het niet over de normale T-shirts die op de bank tijdens het tv kijken gedragen worden maar over de trendy strakkere varianten. Deze shirts zijn te verkrijgen in verschrikkelijk veel verschillende materialen, kleuren en printen. De keus is enorm!

Extra lange shirts

Het is natuurlijk waar dat te ruime kleding vaak een beetje een slodderige indruk maakt maar geld dat ook voor T-shirts? De nieuwste mode bewijst het tegendeel! Een aantal trendy designers brengen een extra lang T-shirt op de markt dat minder strak rond het lichaam zit maar toch zeer stijlvol gedragen kan worden!

Kies het juiste T-shirt

Wil je zo’n extra lang t-shirt dragen dan is het wel belangrijk om een passend en mooi ontworpen model te kiezen. Een goedkoop t-shirt dat twee maten te groot is, is niet modieus. Door het juiste shirt te kiezen vermijd je een overdreven vrijetijdslook en kun je het ook zonder negatieve opmerkingen buitenshuis dragen. Op de website van ShirtsofCotton vind je een aantal modellen extra lange t-shirts, maar ook de nog steeds modieuze strakke varianten.

T-shirts voor lange mannen

Maar wat nu als je een lange of zelfs hele lange man bent? Ook dan kun je een stijlvol lang shirt dragen! Op de etiketten van de T-shirts die geschikt zijn voor extra lange mannen wordt niet enkel de maat aangegeven maar ook de aanduiding “designed for tall men” of “extra long”. Op deze manier weet je als klant dat je geen t-shirt koopt dat een paar maten te groot is maar een shirt dat speciaal ontworpen is voor de lange man die toch een strakke indruk wilt maken.…

Wanneer heeft u recht op zorgtoeslag?

Als u in Nederland woont en de Nederlandse nationaliteit hebt dan bent u verplicht een zorgverzekering te hebben. Wat u hier precies voor betaalt hangt van een aantal factoren af. Denk bijvoorbeeld aan de hoogte van uw inkomen en of u een toeslagpartner heeft. Zorgtoeslag aanvragen is niet moeilijk. Toch zien veel mensen er tegen op om dit te doen en stellen het onnodig lang uit. Zeker wanneer u onder een bepaalde inkomensgrens zit kunt u een behoorlijk bedrag van de overheid krijgen om uw kosten voor het betalen van de zorgverzekering te dekken. Een verzekering kost rond de € 100 per maand. Ook dit kan verschillen wanneer u bepaalde factoren wijzigt. Neemt u bijvoorbeeld een maximaal eigen risico en geen aanvullende verzekeringen? Dan betaalt u al een stuk minder. Toch blijft een zorgverzekering vaak minimaal € 60 per maand. Heeft u veel zorgkosten? Dan is het verstandig om u aanvullend te verzekeren en ook uw eigen risico zo laag mogelijk te houden. Wanneer u niet zo veel verdiend kan het dus lastig zijn om dit allemaal te betalen en daarom is er de zorgtoeslag. Op de website www.toeslagenaanvragen.net vindt u uitgebreide informatie over het aanvragen ervan, maar ook over alle andere dingen die u hieromtrent moet weten. Niet iedereen die recht heeft op zorgtoeslag krijgt hetzelfde bedrag. Dit is onder andere afhankelijk van uw inkomen, maar ook van uw vermogen wordt hierin meegerekend. Of u recht heeft op zorgtoeslag en hoeveel kunt u makkelijk berekenen op bovenstaande website. Zij kunnen u niet alleen helpen met het aanvragen van toeslag, maar ook met het stopzetten en wijzigen hiervan. Om gebruik te maken van hun online diensten betaalt u een keer een klein bedrag en zij zorgen er dan voor dat alles voor u geregeld wordt.

Krijg waar u recht op heeft

Over (het aanvragen van) zorgtoeslag zijn er veel misverstanden. Veel mensen denken bijvoorbeeld dat zij geen recht hebben op zorgtoeslag, terwijl zij dit wel hebben en daardoor veel geld mislopen. Komt u er achteraf achter dat u recht had op zorgtoeslag? Dan kunt u dit ook met terugwerkende kracht aanvragen. U krijgt dan in een keer het bedrag op uw rekening gestort nadat de Belastingdienst gecontroleerd heeft of u inderdaad recht had op dit bedrag. Wilt u weten hoe dit bij u zit? Online vindt u makkelijke rekentools die u na het invullen van enkele gegevens direct kunnen laten zien op hoeveel zorgtoeslag u ongeveer recht heeft. Het kost u slechts enkele minuten om dit in te vullen en u heeft dan meteen (vrijblijvend) een antwoord. Zo kan het dus zomaar zijn dat u al een tijdje recht heeft op een toeslag om uw zorgverzekering te kunnen betalen. Is dat bij u het geval. Dan kan u via de website www.toeslagenaanvragen.net er voor zorgen dat u binnen enkele weken alles op orde heeft. Wij raden u zeker aan om dit te doen, want niemand vindt het natuurlijk erg om meer geld te krijgen. Het betalen van zorg in Nederland is al duur genoeg, het is dan wel zo fijn als u daarin tegemoet wordt gekomen. Niet alleen voor het aanvragen van de zorgtoeslag kunt u op deze website terecht. Ook voor het wijzigen en stopzetten van de toeslag is dit bedrijf u graag van dienst. Gaat u bijvoorbeeld meer verdienen? Vergeet dit dan niet door te geven aan de Belastingdienst. Zij controleren dit niet voor u en zullen u dus toeslagen blijven geven zolang u dat zelf niet verandert. Dit kan vervelende gevolgen hebben, zorg er dus voor dat alles goed geregeld is.…