T-Shirts

T-shirts zijn er in verschrikkelijk veel soorten en maten. De oudere generatie draagt T-shirts vaak alleen binnenshuis of om te sporten. Maar de trend bij de jongere generatie gaat door wat betreft het dragen van T-shirts voor alle gelegenheden. Zeker tijdens de zomer is het T-shirt het meest gedragen kledingstuk bij de jongere mannen. Dan hebben we het niet over de normale T-shirts die op de bank tijdens het tv kijken gedragen worden maar over de trendy strakkere varianten. Deze shirts zijn te verkrijgen in verschrikkelijk veel verschillende materialen, kleuren en printen. De keus is enorm!

Extra lange shirts

Het is natuurlijk waar dat te ruime kleding vaak een beetje een slodderige indruk maakt maar geld dat ook voor T-shirts? De nieuwste mode bewijst het tegendeel! Een aantal trendy designers brengen een extra lang T-shirt op de markt dat minder strak rond het lichaam zit maar toch zeer stijlvol gedragen kan worden!

Kies het juiste T-shirt

Wil je zo’n extra lang t-shirt dragen dan is het wel belangrijk om een passend en mooi ontworpen model te kiezen. Een goedkoop t-shirt dat twee maten te groot is, is niet modieus. Door het juiste shirt te kiezen vermijd je een overdreven vrijetijdslook en kun je het ook zonder negatieve opmerkingen buitenshuis dragen. Op de website van ShirtsofCotton vind je een aantal modellen extra lange t-shirts, maar ook de nog steeds modieuze strakke varianten.

T-shirts voor lange mannen

Maar wat nu als je een lange of zelfs hele lange man bent? Ook dan kun je een stijlvol lang shirt dragen! Op de etiketten van de T-shirts die geschikt zijn voor extra lange mannen wordt niet enkel de maat aangegeven maar ook de aanduiding “designed for tall men” of “extra long”. Op deze manier weet je als klant dat je geen t-shirt koopt dat een paar maten te groot is maar een shirt dat speciaal ontworpen is voor de lange man die toch een strakke indruk wilt maken.